Új étlapunk, mely 2012 januárjától érvényes
Előételek
Tatár beafstek
Csirkemell csíkok tökmagolajos salátaágyon
Rántott sajt párolt rizzsel és tartár mártással
Görög saláta
Tojásos galuska csemege uborkával
Fetasajttal töltött rántott gomba zöldfűszeres hollandi mártással és petrezselymes rizzsel
Tészták
Carbonara spagetti
Milánói spagetti
Tonhalas spagetti
Levesek
Húsleves (metélt, fridatto, májgaluska)
Gulyásleves
Fokhagymakrémleves zsemlekockával
Sajtkrémleves sajtos pirítóssal
Erdei gombákkal tarkított gombakrém leves sajtos pirítóssal
Tejszínes-medvehagymás marhabecsinált, galuska
Hideg gyümölcsleves
Csípős káposztaleves
Halételek
Fokhagymás fogas szeletek petrezselymes burgonyával
Fogas szalagok mandulás kéregben burgonyapürével és tartár mártással
Fogascsíkok sörtésztában rizi bizivel
Lepényhal sajtkéregben vegyes körettel
Konyhafőnök ajánlata
Egyszemélyes „bundázott” tál /Párizsi csirkemell,rántott sertésborda, rántott pulykamell tökmagos kéregben vegyes körettel és „ Árkád” salátával tálalva/
Egyszemélyes „Árkád” szárnyas tál / füstöltsajttal-baconnal töltött rántott csirkemell, mézes-szezámmagos pirított csirkemell, Árkád csirkemell, friss saláta joghurtos öntettel és steak burgonyával tálalva /
Kétszemélyes „Árkád” tál /Párizsi csirkemell, pulyka Cordon bleu és cigány pecsenye francia körettel tálalva/
Kétszemélyes „pokol” tál /csípős pulykamell szelet,tüzes sertésborda, grillezett pikáns szűzérmék, csípős hollandi mártással és steak burgonyával tálalva/
Sziciliai pulykamell burgonya pürével
Túrós-kolbászos sertésborda majonézes burgonyával
Sörös-sajtos csirkecsíkok fokhagymás öntettel és rizi bizivel
Szárnyashúsból készült ételek
Füstöltsajttal-baconnal töltött rántott csirkemell vegyes körettel
Árkád csirkemell párolt rizzsel és párolt zöldséggel
Kijevi csirkemell burgonyapürével
Cordon bleu vegyes körettel
Mézes-szezámmagos pirított jércemell párolt rizzsel
Mézes-mustáros csirkemell párolt rizzsel
Fetasajttal-paradicsommal töltött rántott pulykamell rizi-bizivel
Rántott csirkemell tökmagos kéregben speciál salátával
Sertéshúsból készült ételek
Árkád sertésborda / Mustárral,kolbásszal és lilahagymával töltött rántott sertésborda vegyes körettel tálalva/
Sertésborda burgonya köntösben vegyes salátával
Milánói sertésborda
Lacipecsenye hasábburgonyával
Cigánypecsenye vegyes körettel
Tüzes sertésborda burgonyatallérral
Borzas borda vegyes körettel
Rántott sertésborda hasábburgonyával
Magyaros szűzérmék pirított burgonyával
Brassói szűzpecsenye hasábburgonyával
Baconbe tekert szűzérmék erdei gombamártással rösztikével
Csárda tokány párolt rizzsel
Sörös sajttal grillezett szűzérmék vegyes körettel
Marhahúsból készült ételeink
Bélszínjava borsmártással krokettel
Bélszínjava soproni módra steak burgonyával
Bélszínjava sztroganoff módra tojásos galuskával
Bélszínjava tükörtojással hercegnőburgonyával
Tüzes bélszín fűszeres kéregben hercegnőburgonyával
Hagymás rostélyos steak burgonyával
Lecsós rostélyos steak burgonyával
Marhapörkölt galuskával
Erdei gombás marharagu túrós galuskával
Gyerekadagok
Rántott csirkemell mosolygós burgonyával
Rántott hal, párolt rizs, tartár mártással
Rántott sertésborda, rizi-bizi
Rántott sajt rizzsel, tartár mártás
Cordon bleu, vegyes köret
Desszertek
Somlói galuska
Gesztenyepüré
Túrós palacsinta vanillia öntettel
Palacsinta /ízes, kakaós, nutellás/
Mascarpónés palacsinta eperöntettel
Gundal palacsinta
Fagylaltkehely